Retail

Hobby/retail
Van der Endt-Louwerse levert een compleet assortiment grit en schelpenproducten voor verschillende vogelsoorten. Deze producten zijn interessant voor zowel de grote als de kleine hobbyfokker. De eisen aan deze producten  zijn volledig afgestemd op de eigenschappen van de dieren binnen de hobbysector. We stellen onze producten steeds veel zorg samen. Ook voor de bereiding en vervoer hanteren we dezelfde hoge kwaliteitseisen als voor de professionele veevoedermarkt. Op deze manier maken wij het u mogelijk om uw klanten tot volle tevredenheid te bedienen met uitgekiende kwaliteitsproducten.

Retail
Het assortiment van Van der Endt-Louwerse biedt tal van mogelijkheden voor een uitgebreid aanbod van producten in bij de dierenspeciaalzaak en de supermarkt. We voorzien hiermee in de behoefte aan aanvullende producten voor vogels, neerhofdieren, duiven, reptielen en knaagdieren. We bieden deze producten aan in een consumentenverpakking. Hiermee bereiken we die consumenten die geïnteresseerd zijn in de aanschaf van kleinere hoeveelheden.

Meer informatie
Graag geven we u meer informatie. Neem hiervoor contact op met Van der Endt-Louwerse, e-mail: info@vde-shells.com  of telefoon +31 (0)113 571582.