Kwaliteit

Familiebedrijf Van der Endt-Louwerse hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid. Dit vormt de basis van ons succes. We zijn ervan overtuigd dat dit niet alleen leidt tot tevreden klanten, maar ook tot tevreden medewerkers.

Alle producten, die bij Van der Endt-Louwerse gemaakt worden, worden beschouwd als diervoerders, met uitzondering van zand. Diervoeders vormen een belangrijke schakel in de dierlijke productieketen: zij hebben directe invloed op de kwaliteit en veiligheid van voedingsmiddelen. De overheid heeft in de diervoederwetgeving regels vastgelegd. die de kwaliteit van diervoeders waarborgen.

Om die reden is ons bedrijf is GMP+ gecertificeerd. In ons kwaliteitssysteem beschrijven we hoe we onze kwaliteit waarborgen en voortdurend verbeteren. Onze klanten staan daarbij centraal. Waar mogelijk, voeren we de werkzaamheden uit volgens de eisen van de klant. Echter, zonder concessies te doen aan de wettelijke normen en voorschriften.

Aandacht voor de natuur is vanzelfsprekend in ons bedrijf. We zijn ons bewust van de schoonheid en de kwetsbaarheid ervan. Met het Nationaal Park Oosterschelde vrijwel voor de deur, zetten wij ons in voor een zo gering mogelijke belasting van het milieu. Ons milieuzorgsysteem ISO 14001 gecertificeerd. Hiermee is aandacht voor milieuaspecten een vast onderdeel van ons beleid.

Certificaten:

GMP Certificate

ISO14001 Certificate