Nederlands English Deutsch Francais
          
 
ONZE MARKTEN  

Onze verkoop richt zich op de business to business markt.

  • Verkoop van schelpen voor onder andere drainage, waterzuivering, luchtfilters en als verhardingsmateriaal voor paden en tuinen.
 

Mengvoederindustrie

De oorsprong van ons bedrijf ligt in het leveren van schelpen als calciumbron aan de pluimveebedrijven in de regio. Inmiddels mogen we ons als een van de grotere zelfstandige bedrijven in deze branche rekenen tot een belangrijke leverancier van veel gerenommeerde  veevoederproducenten en groothandels in zowel binnen als buitenland van klein tot groot. De productie van de grit vindt plaats in onze GMP+  gecertificeerde fabriek, een vereiste vandaag de dag in de diervoederindustrie.

 

Hobby sector

Van der Endt-Louwerse levert, naast de professionele diervoederindustrie, ook een compleet assortiment grit en schelpenproducten voor verschillende vogelsoorten aan de hobbysector. Voor zowel de grote als de kleine hobbyfokker. De eisen aan deze producten  zijn volledig afgestemd op de doelgroep van dieren binnen de hobbysector . Ze worden met veel zorg samengesteld, bereid en vervoerd en onder dezelfde hoge voorwaarden die ook in de professionele sector gevraagd wordt, zodat wij u als klant én daarmee uw klanten tevreden kunnen stellen.

 

Retail

Het assortiment van Van der Endt-Louwerse biedt uitgekiende mogelijkheden voor een uitgebreid aanbod in het schap van dierenspeciaalzaak en supermarkt dat voorziet in de behoefte van aanvullende producten voor vogels, legpluimvee en duiven. De producten worden aangeboden in consumentenverpakking  waarmee de consument voor kleinere hoeveelheden bereikt kan worden.


Onze activiteiten zijn onder andere;
• Winning van grondstoffen met ons huidige schip de “Eemshorn”
• Produceren van allerlei soorten grit voor de mengvoederindustrie
• Produceren van diverse voeders voor de hobbysector
• Het verpakken van verschillende private labels
• Het aanvoeren en wassen en zeven van schelpen voor isolatiemateriaal
• Verkoop van schelpen voor onder andere drainage, waterzuivering, luchtfilters en als verhardingsmateriaal voor paden en tuinen

 
 
 
           
Van der Endt-Louwerse c.v.   T +31 113 571582   F +31 113 571605   E info@vde-shells.com